Inschrijven

Bent u enthousiast geworden om uw kind al sportend en spelend zich te laten ontwikkelen?
Schrijf hem/haar dan snel in en maak kennis met allerlei leuke activiteiten,
sporten en spelletjes.

Wat gebeurt er na de inschrijving?
Nadat u uw kind bij ons heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestigingsmail met onze Algemene Voorwaarden, informatie over de aanvraag van de kinderopvangtoeslag en de plaatsingsovereenkomst. Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod sluiten we kosteloos een plaatsingsovereenkomst af.

Wordt er gebruik gemaakt van een wachtlijst?
Wanneer u uw kind heeft ingeschreven, kan het zijn dat hij/zij op een wachtlijst komt. Dit wordt dan met de bevestigingsmail meteen aan u kenbaar gemaakt. Mocht u vragen hebben over de wachtlijst, dan kunt u ons bellen via Kevin (06-13460616) of Sven (06-38175528) of een e-mail sturen naar coolafterschool.bso@gmail.com

Vindt er een intakegesprek plaats?
Het gesprek zal minimaal twee weken voordat uw kind zal gaan starten, plaatsvinden op de opvanglocatie. Tijdens dit gesprek zullen de belangrijkste zaken omtrent de opvang van uw kind aan de orde komen en heeft u de mogelijkheid om al uw vragen aan ons te stellen.

Is het mogelijk om te kunnen wennen?
Mocht u het prettig vinden om uw kind eerst een dagdeel te laten wennen, dan is het mogelijk om voor de eerste contractdag een wendag in te plannen. Deze kan ingepland worden tijdens het intakegesprek.

Hoe schrijf ik mijn zoon/dochter uit voor Cool After School?
Uitschrijvingen dienen per mail vóór de eerste van de maand verstuurd te worden zodat wij de gegevens tijdig uit het systeem kunnen halen. Cool After School werkt met een maand opzegtermijn, dat betekend dat de eerstvolgende maand na de opzegging nog deelgenomen kan worden en ook zal worden gefactureerd. Voorbeeld: Wanneer u uw kind vóór 1 januari uitschrijft, stopt uw kind per 1 februari.

Vul het onderstaande contactformulier in met de nodige gegevens en het gewenste pakket plus startdatum.
Uw ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een bevestiging.
bsocoolafterschool