Contactgegevens BSO Cool After School

Bezoekadres: Boerhaavelaan 47 (locatie H.M.H.C. Saxenburg)
Postcode: 2035 RB Haarlem
Telefoonnummer: Kevin (06-13460616) of Sven (06-38175528)
Email: coolafterschool.bso@gmail.com

bsocoolafterschool
bsocoolafterschool

Locatie
Cool After School heeft zich gevestigd op de locatie, H.M.H.C. Saxenburg, aan de Boerhaavelaan 47 in Haarlem. De velden van deze hockeyvereniging liggen tussen de Boerhaavelaan (het verlengde van de Oude Schipholweg) en de autoweg N205. H.M.H.C Saxenburg, HSBV Brederode en
Cool After School hebben de volgende verzoeken:

  • Dat men zoveel mogelijk op de fiets komt en de fiets in de daarvoor bestemde rekken plaatst;
  • Dat wanneer er met de auto gekomen wordt, men in de daarvoor bestemde vakken parkeert;
  • Dat de doorgang voor hulpdiensten niet belemmerd wordt;
  • Dat men geen overlast veroorzaakt voor de omliggende verenigingen.

Met het openbaar vervoer is H.M.H.C Saxenburg te bereiken met de trein/bus naar station Haarlem of station Spaarnwoude en van daaruit naar de Boerhaavelaan in Haarlem.

 

Rondleiding
Verhalen en foto’s kunnen u al een hoop vertellen, maar wanneer u het liefst zelf even langs zou willen komen kijken om te zien hoe wij werken, wat wij bieden of om uw vragen te kunnen stellen, twijfel dan niet en stuur ons een e-mail via coolafterschool.bso@gmail.com of bel ons op Kevin (06-3460616) of Sven (06- 38175528).

Social Media
Cool After School vindt het belangrijk dat alle betrokkenen op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, ontwikkelingen, speciale gebeurtenissen en belangrijke data. Wij informeren de ouders/verzorgers middels onze nieuwsbrief ‘De Assist’ en zijn tevens te vinden op social media, waar wij gebruik maken van een instagramaccount (Coolafterschool), Facebook-pagina (Cool After School) en LinkedIn-profiel (Cool After School).