bsocoolafterschool

Tarieven

Bij Cool After School heeft u de keuze uit twee pakketten, namelijk het All-In-Pakket en het Flex-Pakket. Wanneer u kiest voor het All-In-Pakket, dan neemt u voor uw kind gegarandeerd een plek af op de afgenomen dag(en) tijdens de 40 schoolweken, de 12 vakantieweken en de studiedagen (van de school van uw kind). Het pakket wordt gekozen voor de duur van de opvang en kan per de 1e van de maand gewijzigd of opgezegd worden met een opzegtermijn van een maand. De uurprijs van het All-In-Pakket is € 8,16. Kiest u voor het Flex-Pakket, dan kiest u voor een 0-uren-contract. Het pakket werkt op basis van incidentele opvang. Dit houdt in dat enkel de afgenomen dagen in rekening worden gebracht, maar dat uw kind niet zeker is van een plek. Er kan gebruik worden gemaakt van opvang wanneer de capaciteit van de groep dat toelaat. Het pakket is ieder half jaar, per 1 januari of 1 juli, te wijzigen of op te zeggen. Het uurtarief van het Flex-Pakket bedraagt € 9,76.

Naast de twee pakketten is het mogelijk om gebruik te maken van spaaruren, genaamd Overtime. Dit houdt in dat wanneer u uw kind tijdig (minimaal 12 uur voordat de dag start) afmeldt, de niet gebruikte uren, opgebouwd worden om deze vervolgens weer binnen 60 dagen (30 dagen naar voor en 30 dagen naar achter) in te kunnen zetten voor incidentele opvang, mits er uiteraard plek is. Na het verstrijken van de 60 dagen vervallen de uren en kunnen deze niet meer ingezet worden.

bsocoolafterschool
bsocoolafterschool
bsocoolafterschool

Cool After School hanteert voor iedere school hetzelfde tarief, wat zorgt voor eenduidigheid en duidelijkheid, en hiervoor bieden wij:
• Sportopvang voor basisschoolleerlingen;
• Een gedifferentieerd sport- en spelaanbod;
• Lichamelijke en mentale ontwikkeling door middel van sport en spel;
• Voornamelijk buiten georganiseerde programma’s;
• Gezonde voeding;
• 52 weken opvang inclusief opvang tijdens studie- en vakantiedagen op de afgenomen dagen;
• 60 dagen behoud van spaaruren.

De hieronder getoonde prijzen zijn op basis van tarieven 2023-2024.

Reviews

bsocoolafterschool

TEAM CAS

bsocoolafterschool
bsocoolafterschool
bsocoolafterschool
bsocoolafterschool
Kevin Boelsma

Mijn achtergrond ligt in de sport. Als afgestudeerd HBO’er Sport en Bewegen, Lifestyle en Gezondheid heb ik geleerd om sport- en beweegactiviteiten in te zetten met als doel het verbeteren en onderhouden van de gezondheid van verschillende doelgroepen.

Sven Boelsma

Mijn lust en passie ligt net als mijn oudere broer ook in de sportwereld. Zo ben ik van jongs af aan altijd erg actief bezig geweest en heb ik veel verschillende sporten beoefend, waardoor ik naar mijn mening een redelijk basisniveau heb ontwikkeld.